Binnenzonwering

Via Roldusol, een gerenommeerd leverancier van binnen- en buitenzonwering, zijn wij leverancier van een zeer groot aanbod (zoals u hieronder kunt zien) in binnenzonwering. Op deze manier kunt u uw woning of pand helemaal naar uw smaak aanpassen en tegelijkertijd een kwalitatief sterke zonwering hebben.

Rolgordijnen

Wij bieden verschillende soorten rolgordijnen, namelijk met of zonder schulprand. Daarnaast kunnen de rolgordijnen gemonteerd worden op uw draaikiepraam, in verschillende maten en kleuren.

Lamelgordijnen

Lamelgordijnen zijn een decoratieve raambekleding die is opgebouwd uit verticaal hangende lamellen. Middels uiteenlopende mechanieken kunnen de lamellen open en dicht geschoven worden en tevens om hun as gekanteld worden.

Vouwgordijnen

Zowel horizontale als verticale toepassing is op vouwgordijnen mogelijk. Tevens zijn deze in verschillende stoffen en kleuren beschikbaar.

Jaloezie├źn

Jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen zoals hout, aluminium en luxe aluminium.

Dakraam oplossingen

Zowel rolgordijnen als daglichtfilters en horren (of een combinatie hiervan) zijn via Ab van der Veen mogelijk op uw dakraam.

Horsystemen

Via Roldusol leveren wij zowel hordeuren als horren voor aan het raam in verschillende toepassingen en maten.

Prestige

De Roldusol rolgordijnen collectie is uitgebreid met het Prestige rolgordijn, een primeur voor de Europese markt
Dit revolutionaire nieuwe rolgordijn geeft je de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken terwijl de inkijk wordt beperkt.
De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot zelfs totale sluiting.

Het is uit te voeren met een stijlvolle kast of montagerail, dubbele of enkele stof, met een simpele kettingbediening of automaat.

Het geheel garandeert een soepele en effectieve bediening bij uw keuze tussen veel en weinig lichtinval.

Plisse gordijnen

In tegenstelling tot het rolgordijn kan het plisségordijn ook vanaf boven worden geopend, waardoor het helemaal toepasbaar is op in hoeverre u uw binnenzonwering open hebt.