Novoferm garagedeuren

Tevens is Ab van der Veen is A-dealer van Novoferm garagedeuren. Novoferm is een Duitse fabrikant van kantel- en sectionaal garagedeuren en is marktleider op de Nederlandse markt van garagedeuren.

Sectionaaldeuren

Aangezien sectionaaldeuren, in tegenstelling tot kanteldeuren, niet naar buiten draaien kunt u de ruimte voor de garage tot op de centimeter benutten. Ook is vergeleken met een kanteldeur de doorrijhoogte hoger en doorrijbreedte breder. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in staal (leverbaar in twee isolatiewaarden, vier profileringen, zes dessins en vrijwel alle RAL-kleuren) en hout (voor moderne techniek met een nostalgische uitstraling).

Kanteldeuren

Ook in kanteldeuren is ons assortiment groot. Kanteldeuren worden geleverd in hout, staal en geïsoleerd staal.

Garagedeuren met loopdeur

Daarnaast bevat ons aanbod garagedeuren met loopdeur, zowel in sectionaaldeur als kanteldeur en de Duoport openslaande deuren. Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen is de Easyport een ideale oplossing. De deur is voorzien van 20 mm dikke sandwichpanelen

Reparatie en onderhoud

Naast een professionele installatie van uw geheel naar smaak gemaakte rolluik, garagedeur of zonwering, kunt u ook rekenen op zeer snelle en goede service wanneer het aankomt op reparatie en onderhoud.